Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δημοψήφισμα για τη θανατική ποινή ζητά η Ελληνική Λύση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ποιες ποινές προτείνονται για παιδεραστές, δουλέμπορους και εμπόρους ναρκωτικών

«Ο αγώνας του κόμματος μας δεν γίνεται για την καρέκλα, αλλά για την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και βουλευτής Λάρισας, Κυριάκος Βελόπουλος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους πολιτες της Λάρισας για την εμπιστοσύνη τους στο κόμμα του.

«Η Ελληνική Λυση και ο ίδιος προσωπικά, ως πρόεδρος του κόμματος, έχουμε ως βασική αρχή το σύνθημα: Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες! Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας του κόμματος μας δεν γίνεται για την καρέκλα, αλλά για την Ελλάδα! Όποιος έχει άλλη αντίληψη δεν ανήκει στην Ελληνική Λύση, αλλά στον παλαιοκομματισμό του χθες που δεν έχει καμία σχέση με μας».

Ο Κ. Βελόπουλος εκφράζει τη συμπαράστασή του στους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, που επλήγησαν τις τελευταίες ημέρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. «Δέσμευσή μου η επίσκεψη μου στην περιοχή, προκειμένου η Ελληνική Λύση να έχει πλήρη εικόνα», αναφέρει και προσθέτει: «Για μας στην Ελληνική Λύση η Θεσσαλία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον "σιτοβολώνα" της Ελλάδας, αφού το πρόγραμμα μας έχει ως μοχλό την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της αγροτοβιομηχανίας, που μπορεί να εισφέρει στη χώρα έσοδα δις ευρώ και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ως πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση και βουλευτής του νομού Λαρίσης θέλω να είμαι ο βουλευτής σας, στον οποίο μπορείτε να στηρίζεστε για την προώθηση των συμφερόντων της περιοχής μας. Ως γόνος αγροτικής οικογένειας μπορώ να καταλάβω τόσο τον καθημερινό σας αγώνα, όσο και τα προβλήματα του τόπου».

Δημοψήφισμα για αυστηροποίηση των ποινών για συγκεκριμένα εγκλήματα

Δημοψήφισμα για αυστηροποίηση των ποινών για συγκεκριμένα εγκλήματα, ζητά η Ελληνική Λύση. Με αφορμή «την απόφαση της Ουκρανίας για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών» η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν, για το ίδιο έγκλημα, μεταξύ τριών επιλογών ποινής, «πρώτη επιλογή η επιβολή του θανάτου. Δεύτερη επιλογή η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και τρίτη επιλογή, αυτή του χημικού ευνουχισμού».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος και για άλλες δύο κατηγορίες εγκληματιών, τους "δουλέμπορους" και τους "εμπόρους ναρκωτικών". «Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε