Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πώς θα γίνει ο αγιασμός στα σχολεία – Συμφωνία Κεραμέως με την Εκκλησία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Λύθηκε το θέμα που προέκυψε λόγω των προγραμματισμένων λειτουργιών για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Άμεσα λύθηκε το ζήτημα που προέκυψε, με την έναρξη των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου, λόγω των προγραμματισμένων από πλευράς Εκκλησίας λειτουργιών για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από επικοινωνία του υπουργείου παιδείας και των συνοδικών Ιεραρχών που συνεδριάζουν στη Μονή Πετράκη, ο αγιασμός στα σχολεία θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, αλλά θα πραγματοποιηθεί μετά τις 11 το πρωί ανά τάξη και σε εξωτερικό χώρο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις των Αρχιερέων και κληρικών, για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. 

Πηγή: skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών – Μεγάλα ονόματα, οι συναυλίες
Το Φεστιβάλ μάς προσκαλεί σε ένα καλοκαίρι γεμάτο ήχο, εικόνα, ρυθμό και συγκίνηση - Τι θα δούμε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο
Θεσσαλονίκη: Έρχεται το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών – Μεγάλα ονόματα, οι συναυλίες