Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Τσιάρας: Ο βιασμός ανηλίκου τιμωρείται με μία ποινή, τα ισόβια

Τσιάρας: Ο βιασμός ανηλίκου τιμωρείται με μία ποινή, τα ισόβια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε πως η εισαγγελία θα αποφασίσει για το εάν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα της λίστας με τους 213 εμπλεκόμενους στην υπόθεση της 12χρονης

Για τη φρικτή υπόθεση στα Σεπόλια τοποθετήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, τονίζοντας ότι οι βιαστές ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι αντιμέτωποι με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε πως η εισαγγελία θα αποφασίσει για το εάν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα της λίστας με τους 213 εμπλεκόμενους στην υπόθεση της 12χρονης.

Παράλληλα τόνισε πως θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για την καταχώρηση των υποθέσεων που σχετίζονται με ανήλικα παιδιά. Επίσης, ανέφερε πως μία από τις μεγαλύτερες παθογένειες του δικαστικού συστήματος είναι οι καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ηγουμενίτσα 88 μετανάστες που περισυνελέγησαν στους Παξούς (VIDEO)

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Τι πρέπει να κάνετα αν αλλάξετε πάροχο ρεύματος