Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκαν με 90% οι τέσσερις υποψηφιότητες - Πόσοι ψήφισαν

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκαν με 90% οι τέσσερις υποψηφιότητες - Πόσοι ψήφισαν
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα

Με ποσοστό περίπου 90% εγκρίθηκαν χθες στην πρώτη μέρα του συνεδρίου, οι υποψηφιότητες των Σωκράτη Φάμελλου, Παύλου Πολάκη, Νίκου Φαραντούρη και Απόστολου Γκλέτσου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 3072 σύνεδροι εκ των οποίων οι 2784 ψήφισαν υπέρ, οι 276 κατά, ενώ υπήρχαν και 12 λευκά. 

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2024, η πρώτη μέρα του έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κατά την οποία εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος των: Απόστολου Γκλέτσου, Παύλου Πολάκη, Σωκράτη Φάμελλου, Νίκου Φαραντούρη.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, επί 3072 ψηφισάντων, είναι τα ακόλουθα:

Υπέρ: 2784

Κατά: 276

Λευκά: 12

Ομόφωνα εγκρίθηκε το κείμενο της πολιτικής απόφασης του έκτακτου Συνεδρίου.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των συνέδρων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Ανθίζουν» οι σταθμοί του Μετρό (ΦΩΤΟ)

Έρχονται αλλαγές στα προγράμματα «Εξοικονομώ»