Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Συνάντηση Παπαδημούλη - Σουλτς εν όψει των ελληνικών εκλογών

Συνάντηση Παπαδημούλη - Σουλτς εν όψει των ελληνικών εκλογών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μ. Σουλτς, συναντήθηκε ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο τις ελληνικές εκλογές

Η πορεία για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες ο Μάρτιν Σουλτς και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημέρωσε τον κ. Σουλτς για τους στόχους του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, ο πρόεδρος του ΕΚ τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τηρεί, όπως έχει θεσμική υποχρέωση, στάση αυστηρής ουδετερότητας απέναντι στις ελληνικές εκλογές και χαρακτήρισε «επικίνδυνη ανοησία, επιζήμια για την Ευρωζώνη» τη συζήτηση περί Grexit.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΑΣΟΚ: «Ναι» σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον όρο «να μείνουμε στην Ευρώπη»

Νίντζα: Οι θρυλικοί Ιάπωνες πολεμιστές!