Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ομόφωνο «ναι» της Βουλής στην Εξεταστική για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ

Πόρισμα σε δύο μήνες

Ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής αποδέχτηκε χωρίς ονομαστική ψηφοφορία και μετά από σχετική πρόταση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, καθώς υπήρχε καθολική αποδοχή όλων των κομμάτων, την συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τα δάνεια κομμάτων και Μέσων Ενημέρωσης.

Όπως ανακοίνωσε η προεδρεύουσα του Σώματος Τασία Χριστοδουλοπούλου, η Εξεταστική Επιτροπή θα απαρτίζεται από 23 μέλη και θα εκπροσωπείται κατά αναλογία της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων, ενώ θα πρέπει να ολοκληρώσει και να υποβάλει το πόρισμα της σε δύο μήνες.

Μέχρι τις 18 Απριλίου, οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων θα πρέπει να στείλουν τα ονόματα των βουλευτών που θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Εξεταστικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία