Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Θεματικό πάρκο με τους 12 άθλους του Ηρακλή έρχεται στη ΔΕΘ

Για να «ταξιδέψει» τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σε μία εποχή ηρώων και μυθικών τεράτων

Το πρώτο και μοναδικό θεματικό πάρκο ελληνικής μυθολογίας, οι «12 Άθλοι του Ηρακλή», ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου τις «πύλες» του στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για να «ταξιδέψει» τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σε μία εποχή ηρώων και μυθικών τεράτων.

Στο περίπτερο 1 και σε επιφάνεια 2.500 τμ., οι «12 Άθλοι του Ηρακλή» θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο πάρκο που θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη, βιωματική, διδακτική και διαδραστικά συναρπαστική εμπειρία!

Σε έναν παραμυθένια θεματοποιημένο χώρο, με τεράστια ρομποτικά ομοιώματα με κίνηση και ήχους, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, τότε που ο Ηρακλής πρωταγωνιστούσε πραγματοποιώντας τους άθλους του.

Το θεματικό πάρκο θα έχει έντονα ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Πέρα από την αναμφισβήτητη σύνδεση του με τη διδακτέα σχολική ύλη, το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής ομάδας που το υποστηρίζει, εξασφαλίζει την ιστορική και επιστημονική εγκυρότητα του νέου μυθολογικού πάρκου.

Η παραγωγή του πραγματοποιείται από την ΔΕΘ-Helexpo, τους Dream Workers και την Εksagon Exhibitions, ενώ δίνει συνέχεια στην επιτυχία των θεματικών πάρκων του εθνικού εκθεσιακού φορέα που λειτούργησαν μέχρι στιγμής, και είναι το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας, οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά και το Πάρκο των Δεινοσαύρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέγκας σε Τζήκα για ΔΕΘ: Η αντιπαράθεση απόψεων δεν είναι προσωπική, είναι θεσμική
Η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη για Όλους» στον πρόεδρο της ΔΕΘ - Helexpo Τάσο Τζήκα
Πέγκας σε Τζήκα για ΔΕΘ: Η αντιπαράθεση απόψεων δεν είναι προσωπική, είναι θεσμική
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις για συναυλία σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις για συναυλία σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα
Βραζιλία: Απέτρεψαν βομβιστική επίθεση σε συναυλία της Lady Gaga (ΦΩΤΟ)
Το σχέδιο οργανώθηκε από μια ομάδα που προωθούσε ρητορική μίσους με στόχο τη ριζοσπαστικοποίηση εφήβων - Συνελήφθη άνδρας ως ο αρχηγός της ομάδας 
Βραζιλία: Απέτρεψαν βομβιστική επίθεση σε συναυλία της Lady Gaga (ΦΩΤΟ)