Νέες δηλώσεις για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας έκανε σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Παγώνη ανέφερε ότι «νομίζω ότι όσο περνάνε οι ημέρες, είναι υπέρ της ασθενούς» ενώ τόνισε ότι «υπάρχει εξαιρετική ιατρική ομάδα, που την παρακολουθεί και αποφασίζει βάσει της κλινικής της εικόνας».
Αναλυτικά:
«Δεν χρειάζονται κάθε ημέρα ανακοινωθέντα, δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει εξαιρετική ιατρική ομάδα, που την παρακολουθεί και αποφασίζει βάσει της κλινικής της εικόνας. Από αυτά που μαθαίνουμε, η Μαρινέλλα παραμένει στην εντατική. Νομίζω, ότι όσο περνάνε οι ημέρες, είναι υπέρ της ασθενούς, έτσι συμβαίνει, θέλει πολύ χρόνο.
Σε δεύτερη φάση, θα πρέπει να βγει από την εντατική και να μπει σε ένα δωμάτιο. Αυτό θα το αποφασίσουν οι γιατροί της. Οι γιατροί της ξέρουν με βάση τα στοιχεία των εξετάσεων, πότε πρέπει να βγει από τη μονάδα», είπε η Ματίνα Παγώνη.