Από την Τετάρτη 6/5 μέχρι και τις 10/5 στις 21.15 παίζεται στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου (Στεφ. Τάττη 3, πλάι Ι.Ν. Αγ. Σοφίας) το έργο της Στέλλας Βλαχογιάννη «μην πΑΙζεις με τα χώΜΑΤΑ» σε σκηνοθεσία Στάθη Παπουλίδη.
Τι θα δούμε επί σκηνής; Τρεις ιστορίες γυναικών, με το ίδιο όνομα, που θα μπορούσε όμως να είναι τα πολλά πρόσωπα του ενός, ενώνουν τις φωνές τους και συνθέτουν μία ιστορία με κοινό παρανομαστή, τις πληγές του παρελθόντος. Θα συγκρουστούμε με τον πόνο. Και την αλήθεια του.«Στο έργο σίγουρα θα βρει κάποιος ένα κομμάτι τους εαυτού του, μία λέξη που δεν έχει πει, μία σκέψη που έχει κάνει, πράγματα που δεν εκμυστηρεύτηκε ποτέ ούτε σε άλλους, ούτε στον ίδιο του τον εαυτό, ιστορίες που έχουν ειπωθεί, σκέψεις που χαράζουν και τσαλακώνουν την ψυχή», σημειώνουν οι συντελεστές.
Δημιουργικό αφίσας: TheElaris. Παίζουν: Βίκυ Ζαφειρέλη, Ευθυμία Σκοπελίτου, Μαριαντίνη Καριμάλη.
Προσέλευση κοινού: 20:45. Γενική είσοδος: 8 €, Φοιτητικά, Άνεργοι (Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας): 5 € . Τηλ: 6972.702870