Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σήμερα Κυριακή δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προτάσεις του typosthes.gr για την έξοδό σας

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

1.Τελευταία μέρα σήμερα για το φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ που πραγματοποιείται στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά με κεντρικό σύνθημα "Με τον ρεαλισμό της ανατροπής - να φέρουμε τον κόσμο ανάποδα!".

Απόψε θα γίνουν οι εξής συναυλίες:

-Σκηνή 1: Global - νταούλια του Κρουστόφωνου | Χαΐνηδες

-Σκηνή 2: Meanwhile in Mexico | Από πριν και από μετά.

1.Menexx Phenomena στις 21:00 στο BlackBox (Βασιλίσσης Ολγας 65 & Φλέμινγκ 2) όπου ο εικοσιτριάχρονος πρωτοεμφανιζόμενος αυτοδίδακτος μουσικός από τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει την πρώτη του επίσημη δισκογραφική δουλειά. Ο δίσκος αυτός αποτελεί μια προσπάθεια μουσικής αναπαράστασης κοσμικών φυσικών φαινομένων με συνθέσεις αποκλειστικά ηλεκτρονικές, πλούσια ενορχηστρωμένες. Γενική είσοδος: 5€. Ώρες ταμείου: Τετάρτη – Κυριακή 10:30-13:30, 17:30-21:00. Πληροφορίες – Kρατήσεις: 2310829254.

Κινηματογράφος 

1.Jurrasic World. 22 χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού Τζουράσικ Παρκ, η νήσος Ίσλα Νάμπαρ έχει πια ένα πλήρες λειτουργικό πάρκο με δεινόσαυρους, όπως το είχε οραματιστεί ο Τζον Χάμοντ. Το νέο αυτό πάρκο ανήκει στην εταιρία Masrani Corporation. Όμως, μετά από χρόνια, η επισκεψιμότητα πέφτει επικίνδυνα και μια νέα ατραξιόν κάνει την εμφάνιση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»