Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Cocktail Project: Η όαση των κοκτέιλ στη Θεσσαλονίκη!

Ένα ξεχωριστό workshop για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά των κοκτέιλ

Ο Ιούνιος μόλις μπήκε, το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει και οι περισσότεροι ονειρευόμαστε θάλασσα, παραλία και κοκτέιλ στην αμμουδιά. Πολλοί από εμάς όμως θα περάσουμε το καλοκαίρι στην συμπρωτεύουσα και σίγουρα θέλουμε ένα break τις καθημερινές.

Για αυτό έχει η φροντίσει το μαγαζί της Βαλαωρίτου ΣΤΗ ΣΤΟΑ soulbar! Κάθε Τετάρτη θα πραγματοποιείται το THE COCKTAIL PROJECT, όπου έμπειροι bartenders θα παρουσιάζουν σε όσους ενδιαφέρονται να μπουν στον μαγικό κόσμο των κοκτέιλ, ένα 2ωρο workshop με διαφορετικό ποτό ως βάση κάθε φορά.

Ξεκινάει μαζί με το καλοκαίρι και στις 8 Ιουνίου το ποτό της βραδιάς είναι η αγαπημένη σε πολλούς Μπύρα! Ξανθιά, Μαύρη, Μεξικάνικη,ποια προτιμάς; Μάθε όλα τα μυστικά της, δοκίμασε διαφορετικά είδη, γνώρισε την ιστορία και τον τρόπο παραγωγής της κάθε μιας και μάθε πως να φτιάχνεις κοκτέιλ από μπύρα!

Μετά το WORKSHOP, ακολουθεί AFTER PARTY με τους Barmen στα decks με μουσικές επιλογές Αfro, Funk και Latin, που θα μας φέρουν πιο κοντά στα vibes του καλοκαιριού.

Όλη τη βραδιά θα είναι διαθέσιμο, σε προσφορά το SPECIAL ΒΕΕR COCKTAIL ΜΟΝΟ στα 5€.

Η Τετάρτες είναι δύσκολες, ειδικά το καλοκαίρι για αυτό... τις περνάμε στην όαση των κοκτέιλ!

Το κόστος συμμετοχής του workshop είναι 10 ευρώ και συμπεριλαμβάνει τη γευσιγνωσία 10 διαφορετικών ειδών μπύρας καθώς και 2 κοκτέιλ από μπύρα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό εάν σας ενδιαφέρει το workshop συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ΕΔΩ.

INFO

THE COCKTAIL PROJECT | EVERY WEDNESDAY

WORKSHOP ΜΠΥΡΑΣ | 08.06.2016 | ΩΡΑ 21.00-23.00

AFTER PARTY | Funk, Latin, Afro

SPECIAL ΒΕΕR COCKTAIL | 5€

LOCATION|ΣΤΗ ΣΤΟΑ soulbar| Βηλαρά 2| Βαλαωρίτου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκρέκας: Στα περυσινά επίπεδα και χαμηλότερα, οι τιμές για το Πασχαλινό τραπέζι
«Η προσπάθειά μας δεν μένει μόνο στο θέμα του καλαθιού. Έχουμε προχωρήσει σε μία σειρά παρεμβάσεων», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης
Σκρέκας: Στα περυσινά επίπεδα και χαμηλότερα, οι τιμές για το Πασχαλινό τραπέζι