Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Πήρε φωτιά το σκάφος τους και έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν

Πυρκαγιά σε μικρό πλαστικό σκάφος εκδηλώθηκε χθες στο λιμάνι της Ουρανούπολης - Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, χθες το μεσημέρι, σε μικρό πλαστικό σκάφος “BLUETOOTH” σημαίας Γερμανίας, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Ουρανούπολης με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού όπου διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί από τα παραπλέοντα σκάφη, Α/Κ “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” και Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ”, ενώ οι επιβαίνοντες είχαν πέσει στη θάλασσα και κολύμπησαν προς την ακτή.

Οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου για τις πρώτες βοήθειες ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το σκάφος μεταφέρθηκε σε παρακείμενη ακτή όπου προσδέθηκε ασφαλώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζιτζικώστας: Τα οφέλη του τουρισμού πρέπει να μοιράζονται με τις τοπικές κοινωνίες
Κεντρικός ομιλητής στο 1ο Blue Hetirage Forum West Macedonia στη Φλώρινα ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας
Τζιτζικώστας: Τα οφέλη του τουρισμού πρέπει να μοιράζονται με τις τοπικές κοινωνίες