Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Νέα όψη σε παραλιακό μέτωπο στα ανατολικά!

Θεσσαλονίκη: Νέα όψη σε παραλιακό μέτωπο στα ανατολικά!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μεταξύ των Νέας Επιβατών και της Αγίας Τριάδας

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Θερμαϊκού το έργο της διάνοιξης και της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου μεταξύ των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας, στο ύψος των Κέντρων Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών (ΚΑΑΥ).

Συγκεκριμένα, ξηλώθηκαν τα συρματοπλέγματα, ανακατασκευάστηκε ο δρόμος σε έκταση μήκους 1.250 τμ, τοποθετήθηκε χρωματιστό σταμπωτό δάπεδο, κατασκευάστηκαν οι υποδομές για τον νέο φωτισμό και διαμορφώθηκαν διάδρομοι περιπάτου, πρασίνου και χώρων αναψυχής με μοντέρνα υλικά.

Σύμφωνα με τον δήμο, με αυτό το έργο αλλάζει η όψη της υποβαθμισμένης αλλά και απροσπέλαστης έως τώρα παραλίας και δημιουργείται μία όαση αναψυχής και περιπάτου δίπλα στην ακτογραμμή. Παράλληλα, αναμένεται η βελτίωση της εικόνας της περιοχής ως τουριστικού προορισμού.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε λόγοι που χρειάζεσαι βιταμίνη B12

Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση δεν θα αντέξει στον χρόνο