Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γλύτωσε τον ακρωτηριασμό η δίχρονη που εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θρίλερ σε πολυκατοικία στο Παγκράτι - Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών το άτυχο κοριτσάκι

Απέφυγε τελικά τα χειρότερα το ηλικίας δύο ετών κοριτσάκι, το πόδι του οποίου εγκλωβίστηκε το βράδυ της Κυριακής σε ασανσέρ, σε πολυκατοικία στο Παγκράτι, επί της οδού Υμηττού 162-164.

Για τον απεγκλωβισμό του ειδοποιήθηκε στις 21.57 η Πυροσβεστική, που κατέφθασε με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, οι οποίοι αφαίρεσαν την πόρτα του ανελκυστήρα.

Το παιδάκι, που συνοδευόταν από τη μητέρα του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει βαθύ κόψιμο στον αστράγαλό του, αλλά δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση χειρουργείο.

Θα νοσηλευτεί για τις επόμενες μέρες στο νοσοκομείο και στην πορεία θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για να διαπιστωθεί εάν έχουν πειραχτεί ή όχι οι τένοντές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις