Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρίγωνα Θεσσαλονίκης και μαθήματα γευσιγνωσίας στο Navona!

Σε εργαστήριο με τη σεφ Ντίνα Νικολάου

Οι επιρροές που δέχτηκαν τα γλυκά της Θεσσαλονίκης από τη γαλλική κουζίνα, θα είναι το αντικείμενο εργαστηρίου με τη συμβολή της Ντίνας Νικολάου, στο πλαίσιο του 6ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.00, στο bar-restaurant Navona (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2).

Η γνωστή σεφ θα παραδώσει μαθήματα γευσιγνωσίας στο κοινό, θα αναλύσει τη γαλλική επιρροή στα γλυκά της πόλης μας, θα προτείνει το γλυκό που θα συνοδεύει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και θα παρασκευάσει τρίγωνα Θεσσαλονίκης με πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ