Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Οργή για δήθεν προβλέψεις για τον καιρό το Πάσχα!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το σχόλιο του Σ. Αρναούτογλου για την κινδυνολογία

Οργή του Σάκη Αρναούτογλου με το νέο κύμα κινδυνολογίας για το «ψυχρότερο Πάσχα των τελευταίων ετών» και ανάλογα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος «Ξεκίνησε και πάλι το ίδιο μετεο-κινδυνολογο-τροπάριο, για το Πάσχα αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα μηνύματα που μου στέλνετε τις τελευταίες ημέρες!!!

Ότι και καλά θα είναι το ψυχρότερο των τελευταίων ετών και Παναγιά μου βοήθα! Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω αυτά τα δημοσιεύματα!

Το έχω κάνει επανειλημμένα κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια . Απλά σας καλώ να θυμηθείτε αν έπεσαν μέσα ανάλογα δημοσιεύματα (γιατί σίγουρα δεν πρόκειται για καιρικές προγνώσεις) στο παρελθόν!!!

Έτσι κι αλλιώς σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, αν κανείς τα διαβάσει προσεκτικά, ο τρόπος γραφής εκτός από κακός γραμματικά και συντακτικά, είναι συνάμα και πολύ πονηρός καθώς προσπαθώντας να καλύψει όλες τις πιθανές μετεο-εκδοχές που ίσως στην πορεία προκύψουν, χρησιμοποιεί μπόλικες υποθετικές προτάσεις ακόμα και σε μία μόνο μικρή παράγραφο! Και φυσικά έναν πολύ πιασάρικο τίτλο!

Τώρα αν τύχει και χαλάσει ο καιρός το Πάσχα (κάτι που κανείς δεν γνωρίζει από τώρα αλλά στατιστικά μπορεί να συμβεί Απρίλη μήνα) θα πρόκειται για ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και τίποτε μα τίποτε άλλο φίλες και φίλοι!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Λονδίνο την Κυριακή ο Ζελένσκι - Θα συναντήσει Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ
Πριν από τη συνάντησή τους με τον Ζελένσκι, ο Μακρόν, ο Στάρμερ και ο Μερτς θα προχωρήσουν σε ξεχωριστές συνομιλίες μεταξύ τους
Στο Λονδίνο την Κυριακή ο Ζελένσκι - Θα συναντήσει Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ