Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξέσπασε κόντρα Καλαφάτη – Τζιτζικώστα με φόντο… Μπουτάρη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Μπουτάρης… «χωρίζει» Καλαφάτη και Τζιτζικώστα

«Θέλει προσπάθεια για να χάσει εκλογές κάποιος από τον κ. Μπουτάρη, που αδυνατεί ακόμα και σήμερα να καταλάβει πώς λειτουργεί το ΕΣΠΑ - αν και από τη δήλωση του κ. Καλαφάτη φαίνεται ότι και ο ίδιος μάλλον δυσκολεύεται να καταλάβει ότι στα ευρωπαϊκά προγράμματα δεν χωρούν φιλικές ή άλλες σχέσεις», σχολίασαν κύκλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή τα όσα είπε σε συνάντηση με δημοσιογράφους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης (Δείτε εδώ) .

Οι εν λόγω πηγές, εγκάλεσαν τον κ. Καλαφάτη για «χαλαρή αντιπολιτευτική στάση» κατά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και επισήμαναν: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάνει έργα παντού και θέλει να γίνονται έργα σε όλους τους δήμους. Άλλωστε, γι' αυτό έχει εγκρίνει προς χρηματοδότηση όλες τις ώριμες προτάσεις - δυστυχώς ελάχιστες - που έχει καταθέσει ο δήμος Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα».

«Προτείνουμε στον κ. Καλαφάτη, που αν κρίνουμε από τη χαλαρή αντιπολιτευτική του στάση στα δημοτικά συμβούλια μάλλον έχει πιο κοντινές σχέσεις με την οικογένεια Μπουτάρη από τον περιφερειάρχη, να προσπαθήσει να εξηγήσει στον δήμαρχο ότι στο ΕΣΠΑ εντάσσονται με οδηγία της ΕΕ μόνο ώριμες μελέτες και προτάσεις, όχι εκθέσεις ιδεών».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο κ. Καλαφάτης σε συνάντηση με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης είχε καλέσει τον κ. Μπουτάρη να συνεργαστεί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για τη χρηματοδότηση έργων. «Αδυνατεί ο δήμαρχος να συνεργαστεί μ' έναν άνθρωπο, που όπως λέει έχει προσωπικές σχέσεις. Να καθίσουν σ' ένα τραπέζι, να κάνουν οικογενειακό συμβούλιο για το καλό της πόλης», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Δέκατη συνεχόμενη νύχτα αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν – Η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις σε Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Ιορδανία
Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Περιφερειακό – Απεγκλωβίστηκε οδηγός
Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του – Σε ποιο σημείο έγινε το τροχαίο ατύχημα
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Περιφερειακό – Απεγκλωβίστηκε οδηγός
Θεσσαλονίκη: Στη σωστή κατεύθυνση η απαγόρευση πατινιών στους κάτω των 17 ετών
Πώς σχολιάζουν φορείς της πόλης μας και απλοί πολίτες το νέο νομοσχέδιο εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλή προς ψήφιση
Θεσσαλονίκη: Στη σωστή κατεύθυνση η απαγόρευση πατινιών στους κάτω των 17 ετών