Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πού κλείνουν λωρίδες για έργα στον Περιφερειακό – Επί 2 βδομάδες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εργασίες στον Περιφερειακό από την ΠΚΜ

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

• Από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 και από την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 έως την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.

• Από την Τρίτη 8 Αυγούστου έως την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ7 (Άγιος Παύλος, Συκιές, Επταπύργιο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ8 (Τριανδρία, Κέντρο) με κατεύθυνση προς ανατολικά. Ο αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί εν αρχή σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στη συνέχεια σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Έργα σήμερα με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη

Παρατείνονται μέχρι σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 οι εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλτικές εργασίες θα εκτελούνται στο οδικό τμήμα στο ύψος της διασταύρωσης της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας με την 28η Επαρχιακή Οδό «Θεσσαλονίκης - Πλαγιαρίου - Επανομής», με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 08.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε