Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στ. Παππάς: Καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διαβεβαιώσεις από τον νέο πρόεδρο του Οργανισμού ...

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ» διαβεβαίωσε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, ο οποίος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο (Δείτε ΕΔΩ), σημείωσε ότι η νέα διοίκηση του Οργανισμό θεωρεί τις αστικές συγκοινωνίες κοινωνικό αγαθό και τους εργαζομένους κοινωνικούς λειτουργούς.

Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ανανέωση της σχέσης των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες, θα γίνει μέσω των εργαζομένων, ενώ άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης διοίκησης. «Αν κάποιοι φοβούνται, καλά κάνουν και φοβούνται» είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ενώ χαρακτήρισε «δυστύχημα» το γεγονός ότι η αναδιοργάνωση του Οργανισμού περνά μέσα από την εκκαθάρισή του και αναγνώρισε ότι ο ΟΑΣΘ έχει πολλά αρνητικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»