Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Νέα έργα και κλειστές λωρίδες για 3 μέρες στον περιφερειακό

Θεσσαλονίκη: Νέα έργα και κλειστές λωρίδες για 3 μέρες στον περιφερειακό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες οι εξής εργασίες συντήρησης:

1. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

2. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 (κόμβος Νεαπόλεως). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες την Τετάρτη στη Βουλή

Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στη δυτική Θεσσαλονίκη