Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια στη Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό τα ξημερώματα, προκαλώντας υλικές ζημιές

Εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η Πυροσβεστική, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία εξερράγησαν στις 03:25 το πρωί. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο οκτώ πυροσβεστών με δύο οχήματα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές φθορές στην εξώπορτα του κτηρίου. Προανάκριση για την επίθεση διενεργούν το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής και η αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητές έγιναν ρεπόρτερ για το δίκαιο του επιχειρείν
Μαθητές του Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά / CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια μαζί με εκπροσώπους των ΜΜΕ στην "αίθουσα σύνταξης"
Θεσσαλονίκη: Μαθητές έγιναν ρεπόρτερ για το δίκαιο του επιχειρείν