Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τραυματίες 2 γυναίκες από τροχαίο και κακοκαιρία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν από τροχαίο ατύχημα και κακοκαιρία χθες Δευτέρα (18/6) στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στο χώρο σταθμεύσεως οχημάτων μπροστά από τις εγκαταστάσεις διαχείρισης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στη Θεσσαλονίκη, όταν Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο που οδηγούσε 59χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 42χρονη.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός της 42χρονης η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο ''Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ'' Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, μία γυναίκα 37 ετών τραυματίστηκε χθες το βράδυ στο κέντρο, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Παύλου Μελά όταν έσπασε κλαδί δέντρου και έπεσε πάνω της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Εφετείο σήμερα η δίκη Λιγνάδη για βιασμούς ανηλίκων – Μετά από 3 αναβολές
Το Εφετείο καλείται να κρίνει σχεδόν από το μηδέν την υπόθεση που αφορά σεξουαλική βία κατά ανηλίκων αγοριών
Στο Εφετείο σήμερα η δίκη Λιγνάδη για βιασμούς ανηλίκων – Μετά από 3 αναβολές
Καλοκαιρινή εξόρμηση ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή: 4.000 έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές
Σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας, κλάδους επιτηδευματιών και στοχευμένους ΑΦΜ επιχειρήσεων
Καλοκαιρινή εξόρμηση ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή: 4.000 έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές