Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πάρκο και παιδική χαρά σε αναξιοποίητο χώρο στο Ντεπώ (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην πρώην Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, απέναντι από την Περιφέρεια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του χώρου της πρώην Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος, που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην περιοχή του Ντεπώ.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση των δύο από τα συνολικά οκτώ κτήρια που βρίσκονται στην έκταση των 4,8 στρεμμάτων, που προβλέπεται να διαμορφωθεί σε χώρο πρασίνου και αναψυχής.

Χθες, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Πλοίαρχο Σπυρίδωνα Μανωλάκη ΠΝ, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα θα κατεδαφιστούν και άλλα τέσσερα ετοιμόρροπα κτίσματα και στη συνέχεια θα γίνει καθαρισμός του χώρου.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Γιάννης Μπουτάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εδώ και τρία χρόνια είμαστε σε επαφή με το Αρχηγείο του Ναυτικού για την αξιοποίηση του χώρου. Στην έκταση θα παραμείνουν τα δύο διατηρητέα κτίρια, τα οποία θα χρησιμοποιήσει το Ναυτικό και στο υπόλοιπο τμήμα σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε πάρκο και παιδική χαρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε