Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπουτάρης: Ήθελαν να φοβίσουν την οικογένειά μου – Είναι απάνθρωπο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτση, συναντήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της κυβέρνησης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για το περιστατικό βανδαλισμού του σπιτιού του, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο κ. Χαρίτσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισκέφτηκε τον κ. Μπουτάρη στο δημαρχείο και σε δηλώσεις που ακολούθησαν εμφανίστηκε «βέβαιος πως τέτοιες επιθέσεις φασίζουσας λογικής δεν πτοούν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που παραμένει δυνατός και γενναίος». «Καταδικάζουμε ως κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά τέτοιες πρακτικές και θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια του δημάρχου. Οι φασιστικές επιθέσεις δεν θα πτοήσουν κανέναν», πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης. 

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε εκ νέου «οργανωμένο σχέδιο» τον βανδαλισμό του σπιτιού του, τονίζοντας πως οι δράστες δεν σεβάστηκαν την οικογένεια του. «Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, θέλησαν να φοβίσουν την οικογένειά μου και αυτό είναι απάνθρωπο», δήλωσε. Ερωτηθείς εάν συνδέεται το πρόσφατο περιστατικό με τις σκέψεις του για μια νέα υποψηφιότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης είπε πως «δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ΙΧ «μπούκαρε» σε κατάστημα – Η στιγμή που χάνει τον έλεγχο
Κάμερες από κλειστό κύκλωμα κατέγραψαν το τροχαίο ατύχημα από το οποίο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ΙΧ «μπούκαρε» σε κατάστημα – Η στιγμή που χάνει τον έλεγχο
Συναγερμός για κουνούπι στην Ελλάδα: Ποιον ιό μπορεί να μεταδώσει – Τα συμπτώματα
Δύο ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις για την Ευρώπη αναδεικνύει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων
Συναγερμός για κουνούπι στην Ελλάδα: Ποιον ιό μπορεί να μεταδώσει – Τα συμπτώματα