Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 30χρονος προσπάθησε να σκοτώσει άνδρα στην Τούμπα

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε στην Τούμπα – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 47χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κατά περίπτωση δικογραφία, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων Σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (21-02-2019), στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, ο 30χρονος, παρουσία του 36χρονου, απογευματινές ώρες της 18-09-2018, ευρισκόμενος στην περιοχή της Τούμπας, διαπληκτίστηκε με τον 47χρονο ένεκα προσωπικών τους διαφορών, με αποτέλεσμα ο 30χρονος με τη χρήση μαχαιριού να του προκαλέσει  πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία για Ζελένσκι: Είναι τρομοκράτης, απειλεί αρχηγούς κρατών – «Πρόδωσε τον ίδιο του τον παππού»
Με αφορμή δηλώσεις του περί μη εγγύησης της ασφάλειας των ξένων ηγετών εντός ρωσικού εδάφους την 9η Μαΐου
Ρωσία για Ζελένσκι: Είναι τρομοκράτης, απειλεί αρχηγούς κρατών – «Πρόδωσε τον ίδιο του τον παππού»