Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και δύο πορείες έχει προγραμματιστεί για γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Στις 10:00 έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Αριστοτέλους, συνταξιούχοι, μέλη του Μικτού Ενωτικού Ταξικού Συνταξιουχικού Κινήματος «Η Συσπείρωση» θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Ακολούθως θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τα Διοικητικά Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.
Στις 17:00 στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων έχουν προγραμματίσει μικροφωνική συγκέντρωση διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο μετανάστη από τη Νιγηρία στις 8/2/2019 στην Αθήνα.
Στις 18:00 στην Πλατεία Καμάρας, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου. Ακολούθως αναμένεται να κάνουν πορεία στους δρόμους του κέντρου.