Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο για τον κινηματογράφο από το ΠΑΜΑΚ

Θεσσαλονίκη: Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο για τον κινηματογράφο από το ΠΑΜΑΚ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Αυγούστου – Από ποιους συνδιοργανώνεται

Τον τρόπο με τον οποίο ο ελληνικός κινηματογράφος συνδέεται με άλλους περιφερειακούς κινηματογράφους, όπως αυτούς της νοτιοανατολικής Ευρώπης και πώς οι διασυνδέσεις αυτές διαμορφώνουν «πολιτισμικές γειτονιές» θα διερευνήσεις Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Πολιτισμικές Γειτονιές και Συμπαραγωγές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη - 4ο Συνέδριο στο Σύγχρονο Ελληνικό Φιλμικό Πολιτισμό», που θα διεξαχθεί ψηφιακά στην πλατφόρμα Ζουμ, στις 27 και 28 Αυγούστου 2020.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καθώς και την Ομάδα Μελέτης του Σύγχρονου Ελληνικού Φιλμικού Πολιτισμού.

Για την ψηφιακή παρακολούθηση του συνεδρίου θα υπάρξει ανακοίνωση στον ιστότοπο: https://contemporarygreekfilmcultures4.blogspot.com/.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μπαράζ διακοπών ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 5 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Εγκύκλιος για τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο δημόσιο το 2021