Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό 3 περιοχές – Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στην Πυλαία, λόγω προβλήματος επί της οδού Δαγκλή 10, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος στην οδό Αδ. Κοραή 19, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στην Άνω Πόλη, λόγω προβλήματος στην οδό Παλληκαρίδη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικηγόρος μητέρας Μουρτζούκου: Αδιανόητες παραλείψεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας
Υποστήριξε ότι η εντολέας της είχε εκφράσει υπόνοιες και βεβαιότητα ότι τα παιδιά είχαν δολοφονηθεί
Δικηγόρος μητέρας Μουρτζούκου: Αδιανόητες παραλείψεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας