Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ο Κώστας Σόμμερ στην ταινία Μπαντέρας – Πλάνα καταδίωξης (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ο Κώστας Σόμμερ στην ταινία Μπαντέρας – Πλάνα καταδίωξης (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει - Όλη τη νύχτα διήρκεσαν τα γυρίσματα

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν τα αυτοκίνητα εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Ισπανό σταρ Αντόνιο Μπαντέρας.

Στο σημείο βρέθηκε και το επιβλητικό μαύρο muscle car «Barracuda», το οποίο θα οδηγεί ο γνωστός ηθοποιός στην ταινία. Το «Βarracuda» ήταν φορτωμένο πάνω σε μια νταλίκα και γύρω του ήταν εγκατεστημένες κάμερες και φώτα.

Στον περιφερειακό δρόμο γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο γύρισμα συμμετείχε και κασκαντέρ. Ο Αντόνιο Μπαντέρας έλαβε τις οδηγίες της παραγωγής, καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διανύει μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα το muscle car.

Αρκετός ήταν και ο κόσμος που είχε μαζευτεί στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσει τα γυρίσματα.

Το Σάββατο τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος θα λάβει μέρος στην ταινία. O ηθοποιός συμμετείχε στα νυχτερινά γυρίσματα που έγιναν και μάλιστα ανέβασε stories από το σετ στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος έχει μεγάλη εμπειρία από διεθνείς παραγωγές καθώς στο παρελθόν συμμετείχε σε αμερικανικές και γερμανικές σειρές.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στοίχημα: Με φόρα η Οντ, τρέχει η γαλανόλευκη!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου στο Νέο Κόσμο