Μια προγραμματισμένη διακοπή νερού αλλά και έκτακτες διακοπές νερού βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης έχει ανακοινωθεί ότι σήμερα, Τρίτη 30/8/2022, από τις 9:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχομέτρου στη δεξαμενή Τουμπίτσας στην περιοχής του Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Παχατουρίδου, Αναπαύσεως, Κομνηνών, Μ. Αλεξάνδρου, Πανοράματος- Θέρμης, Δημοκρατίας, Πέτρου Λεβαντή, όπως και στον Παραδοσιακό οικισμό Πανοράματος, καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Έκτακτες διακοπές
Στο μεταξύ, έκτακτη διακοπή βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ελευθέριο-Κορδελιό, στην οδό Βενιζελου Ελευθεριου 64 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς
Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης,11:00
Επίσης, έκτακτη διακοπή βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νεάπολη, στην οδό Δωδεκανησου 50 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς
Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης: 11:00
Τέλος, έκτακτη διακοπή νερού σημειώνεται αυτήν την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Μινωος 6 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς
Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης,10:30