Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό για 7 ώρες θα μείνει αύριο, Σάββατο, περιοχή στη δυτική Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών από την ΕΥΑΘ για τη σύνδεση νέου αγωγού

Πολύωρη διακοπή νερού θα σημειωθεί αύριο, Σάββατο, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ η οποία αναμένεται να διαρκέσει για 7 ώρες και θα γίνει προκειμένου να γίνουν εργασίες για τη σύνδεση νέου αγωγού.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι τo Σάββατο 19/11/22, από τις 8:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ350 στη συμβολή των οδών Τίμιου Σταυρού και Διαλογής του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Διαλογής, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Πόντου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Εθνική Οδός–Περιφερειακή Οδός–Κωνσταντινουπόλεως–Συμμαχική Οδός και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης, καθώς και στις Φυλακές Διαβατών. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Λονδίνο την Κυριακή ο Ζελένσκι - Θα συναντήσει Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ
Πριν από τη συνάντησή τους με τον Ζελένσκι, ο Μακρόν, ο Στάρμερ και ο Μερτς θα προχωρήσουν σε ξεχωριστές συνομιλίες μεταξύ τους
Στο Λονδίνο την Κυριακή ο Ζελένσκι - Θα συναντήσει Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ