Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 ατόμων για επεισόδια στο ΑΠΘ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ συμμετείχαν σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν σε χώρους του Α.Π.Θ.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων τα οποία συμμετείχαν σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν σε χώρους του Α.Π.Θ. στο πλαίσιο περιφρούρησης οικοδομικών εργασιών σε ισόγειο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ειδικότερα ανακοινώθηκε πως η συνεχιζόμενη και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των στοιχείων τριών (3) ατόμων τα οποία, τον Μάιο του 2022, συμμετείχαν σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν σε χώρους του Α.Π.Θ. στο πλαίσιο περιφρούρησης οικοδομικών εργασιών σε ισόγειο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες 27, 23 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων εμπλεκομένων, υπό την εποπτεία και σε συνεργασία με τις δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπακογιάννη για Μολυβιάτη: «Με λύπη αποχαιρετώ έναν σημαντικό Έλληνα»
Ήταν πάντα παρών με τις συμβουλές και τις αναλύσεις του, στηρίζοντας και βοηθώντας όλους τους νεότερους που ασκήσαμε εξωτερική πολιτική
Μπακογιάννη για Μολυβιάτη: «Με λύπη αποχαιρετώ έναν σημαντικό Έλληνα»
Πέγκας σε Τζήκα για ΔΕΘ: Η αντιπαράθεση απόψεων δεν είναι προσωπική, είναι θεσμική
Η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη για Όλους» στον πρόεδρο της ΔΕΘ - Helexpo Τάσο Τζήκα
Πέγκας σε Τζήκα για ΔΕΘ: Η αντιπαράθεση απόψεων δεν είναι προσωπική, είναι θεσμική