Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έξι τόνους πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό παρέδωσε ο δήμος Λαγκαδά

Παραδόθηκαν στην αρμόδια εταιρεία ανακύκλωσης προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος ευάλωτων δημοτών

Συνολικά έξι τόνους πλαστικά καπάκια παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Λαγκαδά στην αρμόδια εταιρεία ανακύκλωσης προκειμένου να λάβει το προβλεπόμενο χρηματικό ποσό που μπορεί να αξιοποιήσει στην κοινωνική πολιτική.

Ο δήμος Λαγκαδά συμμετείχε εδώ και αρκετούς μήνες στο πρόγραμμα συλλογής πλαστικών καπακιών προκειμένου να τα αξιοποιήσει προς όφελος ευάλωτων δημοτών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Η ευσυνειδησία των δημοτών μας από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε ότι προχωράμε στη συλλογή πλαστικών καπακιών για καλό σκοπό, αποτυπώνεται σήμερα όπου παραδίδουμε τη συγκεκριμένη ποσότητα στην αρμόδια εταιρεία, ώστε να έχουμε ως Δήμος τα ανταποδοτικά οφέλη. Η σημερινή εικόνα αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη, μέσα από απλές πράξεις μπορεί να πετύχει θαύματα», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία