Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τους πρώτους 82 υποψηφίους του ανακοίνωσε ο Στέλιος Αγγελούδης

«Μόνο οι ομάδες πετυχαίνουν τις μεγάλες αλλαγές για το καλό των πολιτών»

«Σήμερα η ημέρα για εμάς είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους του ψηφοδελτίου μας. Του πρώτου μεγάλου κύματος. Το ψηφοδέλτιο της Ομάδας μας, και της νίκης όλων των Θεσσαλονικέων. Στηρίζουμε και καλούμε τον κάθε ενεργό, δημιουργικό και παραγωγικό πολίτη με ειλικρινή διάθεση συνεισφοράς να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή. Στη μεγάλη ομάδα δημιουργίας που θέλει τη Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια. Σύγχρονη και ευρωπαϊκή, πράσινη, βιώσιμη, με δυνατό αποτύπωμα διεκδίκησης απέναντι στην κεντρική διοίκηση και στο κράτος. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, με εκπροσώπηση από ολόκληρη την κοινωνία των πολιτών. Είναι οι πρώτοι συνεργάτες και συνοδοιπόροι τους επόμενους μήνες. Για να ανατρέψουμε την ακινησία, τη νωθρότητα, την αναποτελεσματικότητα».

Με τα λόγια αυτά ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης παρουσίασε τους πρώτους 82 υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ο κ. Αγγελούδης στην ομιλία του τόνισε πως «η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» είναι η τελευταία ευκαιρία ώστε η πόλη μας να διεκδικήσει όλα αυτά που δικαιούται και της αξίζουν. «Έχουμε την αντίληψη πως μόνο οι ομάδες πετυχαίνουν τις μεγάλες αλλαγές και τις μεγάλες νίκες. Πως αθροίζοντας δυνάμεις, αναλαμβάνοντας συλλογικά την ευθύνη, κινητοποιώντας κάθε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Θεσσαλονίκης, μόνο τότε και μόνο με αυτό τον τρόπο η πόλη μας θα πρωταγωνιστήσει ξανά», επισήμανε ο κ. Αγγελούδης, δίνοντας στη συνέχεια το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει, με απόλυτη προτεραιότητα στην καθημερινότητα: «κάποιοι στέκονται μόνο στο κέντρο και ξεχνούν τις γειτονιές εκεί που ζει και δημιουργεί σε συνθήκες άνισες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Πολίτες που αισθάνονται αόρατοι από κάθε κυβερνητική και κυρίως δημοτική εξουσία. Γιατί ενώ τους το υποσχέθηκαν, αρνούνται να κάνουν τη δουλειά του Δημάρχου, με τις μεγάλες υποχρεώσεις για τα μικρά που αξίζουν και δικαιούνται οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. Θα είμαι Δήμαρχος 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα…» τόνισε με νόημα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αφού αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην προσωπικότητα του Στέλιου Αγγελούδη επισήμανε την ανάγκη, η Θεσσαλονίκη να βρει το δικό της αφήγημα. «Πάντα με απασχολούσε το γεγονός,  πως η Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να βρει το δικό της αφήγημα, έξω από έναν άκαρπο και άσκοπο ανταγωνισμό με την Αθήνα. Να λάμψει αυτόφωτα με δυναμισμό και εξωστρέφεια, να δημιουργήσει έναν ελκυστικό χώρο βιώσιμης δημόσιας ζωής, που θα κρατήσει τους νέους, θα δώσει ευκαιρίες, νέες δουλειές, γοητευτικές ζωές.

Για την κ. Χατζηβασιλείου η υποψηφιότητα του Στέλιου Αγγελούδη είναι «μια φυσική κατάληξη της πυκνής σταδιοδρομίας του, μίας ανόθευτης συναισθηματικής σχέσης με την πόλη, η ανάγκη του να συνεργαστεί, να αναδείξει τον πλούτο της πόλης, να αναδείξει τους νέους ανθρώπους της».

Όσον αφορά στο προφίλ της ομάδας που παρουσιάστηκε: 52 άντρες και 30 γυναίκες, εκ των οποίων 20 έχουν ασχοληθεί ενεργά με την Αυτοδιοίκηση, 56 δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα,  16 στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό, 16 στον αθλητισμό, ενώ 8 εξ αυτών έχουν συνδικαλιστική δραστηριότητα. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως 54 είναι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, 18 είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και 7 διδάκτορες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ