Προβλήματα έχουν προκύψει και σήμερα, Τετάρτη, από το πρωί στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα διακοπή νερού υπάρχει σε εξέλιξη σε 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά:
Διακοπή υπάρχει στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Καμπουρίδου 29 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Γιαννιτσών, λόγω προβλήματος στην οδό Γιαννιτσών 130 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Διακοπή υπάρχει και στο Ελευθέριο Κορδελιό. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Νέα Μοναστηρίου και Μιαούλη και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.