Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έργα από αύριο στο δρόμο για Έδεσσα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Θεσσαλονίκη: Έργα από αύριο στο δρόμο για Έδεσσα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο οδικό τμήμα από το ύψος της γέφυρας του Αξιού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Έξυπνα χωριά» σε Πρέσπες, Βόρεια Πίνδο και Ροδόπη - Με χρήση ψηφιακών τεχνολογιών

Πάνω από 50 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά