Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες διαμέρισμα στην Όλγας – Εκκενώθηκε η πολυκατοικία (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες

Φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 23:00 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς ο ένοικος του διαμερίσματος κατάφερε να βγει έξω. Ωστόσο, το διαμέρισμα υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές και καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Σημειώνεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε 5όροφη πολυκατοικία και οι καπνοί κάλυψαν τους διαδρόμους του κτιρίου. Έτσι, από την Πυροσβεστική αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση όλης της πολυκατοικίας, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να μεταφερθεί κάποιος ένοικος στο νοσοκομείο.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς βρέθηκαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες.

Δείτε video από το σημείο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα