Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε 104 άτομα κατά της παραβατικότητας ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε 104 άτομα κατά της παραβατικότητας ανηλίκων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τρεις προσαγωγές σε ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σε περιοχές του Δήμου Παύλου Μελά

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, η οποία υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (14-06-2024), σε περιοχές του Δήμου Παύλου Μελά, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά (104) άτομα, εκ των οποίων (88) ανήλικοι και προσήχθησαν τρείς εξ’ αυτών.

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε 43 άτομα για πρόληψη της οπαδικής βίας
astynomia-smyrni

Θεσσαλονίκη: Στο 3ο «Θεσστιβαλάκι» συμμετέχει το «Σχολείο για Κλόουν»