Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος που καταζητούνταν από την Ιντερπόλ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη και ένας 36χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης για διάφορα αδικήματα

Η συνεργασία αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με Αρχές του εξωτερικού, η αξιοποίηση πληροφοριών μέσω του Τμήματος Οπτικοακουστικού Υλικού και Μεθοδικοτήτων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, η αλληλογραφία με το Τμήμα Interpol της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, καθώς και η επισταμένη έρευνα οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων που διώκονταν δυνάμει Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Εντάλματος σύλληψης, αντίστοιχα.

Πρόκειται για:

  • 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Εντολή Προσωρινής σύλληψης του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης έπειτα από αίτημα αλλοδαπής Αρχής και Ερυθράς Αγγελίας Διεθνών Αναζητήσεων INTERPOL, καθώς διώκεται για ανθρωποκτονία και πρόκληση εκ προθέσεως λιγότερο σοβαρής σωματικής βλάβης, πράξεις που έλαβαν χώρα το 2016, σε περιοχή της Γεωργίας.
  • 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της κλοπής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της παραβίασης οικιακής ειρήνης, πράξεις που έλαβαν χώρα στην Τσεχία το 2021.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάκης Αρναούτογλου: Γιατί ξέσπασαν ξαφνικά έντονα μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα
Ο ευρωβουλευτής εξηγεί πώς ο συνδυασμός ζέστης, υγρασίας και ψυχρότερων αέριων μαζών προκάλεσε τις ισχυρές καταιγίδες της Δευτέρας
Σάκης Αρναούτογλου: Γιατί ξέσπασαν ξαφνικά έντονα μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα
«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
Διευρύνονται οι δικαιούχοι του προγράμματος με χαλάρωση των όρων για κλειστές κατοικίες και συνιδιοκτησίες
«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια