Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ταλαιπωρία επιβατών – Σταμάτησε συρμός, πού αλλάζουν τρένα

Ταλαιπωρία για επιβάτες στο Μετρό Θεσσαλονίκης μετά την ακινητοποίηση συρμού που οδήγησε σε αλλαγή δρομολογίων

Του Μιχαήλ Λιάπη  

Ταλαιπωρία από νωρίς σήμερα το μεσημέρι Τετάρτης (5/2) για επιβάτες του Μετρό της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε βλάβη σε συρμό που οδήγησε σε σημαντικές καθυστερήσεις.

Ειδικότερα, υπήρξε ακινητοποίηση συρμού μεταξύ των σταθμών Δημοκρατίας και Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού. Άμεσα μεταφέρθηκε «χειροκίνητα» στην πλατεία Δημοκρατίας, αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του ΟΣΕ.

Έτσι, η εταιρεία προχώρησε σε εναλλακτικά δρομολόγια με την διαδρομή Νέα Ελβετία – Σιντριβάνι να γίνεται στην Τροχιά 2 και την διαδρομή Σιντριβάνι – Πλατεία Δημοκρατίας στην Τροχιά 1. Η αποβίβαση των επιβατών στον σταθμό του Σιντριβανίου δημιούργησε μεγάλη ταλαιπωρία για επιβάτες. Από την πλευρά της η «Thema» αναφέρει: «Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά αλλά ο σταθμός Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός είναι προσωρινά κλειστός για το επιβατικό κοινό και οι συρμοί δεν σταματούν. Πραγματοποιούνται εναλλακτικά δρομολόγια».  

Δείτε το βίντεο του TyposThes.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο