Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε δρόμος ενώ γινόταν ασφαλτόστρωση

Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε δρόμος ενώ γινόταν ασφαλτόστρωση
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ανακοίνωση από το Δήμο Καλαμαριάς

Αναστέλλεται η ασφαλατόστρωση της οδού Ανδρούτσου στο Δήμο Καλαμαριάς καθώς κατά τη διάρκεια των εργασιών που είχαν ξεκινήσει υπήρξε υποχώρηση του οδοστρώματος με εγκλωβισμό μηχανήματος.

Θα ακολουθήσουν έλεγχοι από την ΕΥΑΘ για πιθανή βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης και απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει τους κατοίκους, ότι κατά την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Ανδρούτσου στα πλαίσια του έργου «Αναπλάσεις πράσινων διαδρομών στο Δήμο Καλαμαριάς», και ενώ οι εργασίες βρίσκονταν στο στάδιο φρεζαρίσματος του παλαιού ασφαλτοτάπητα, έγινε υποχώρηση του οδοστρώματος με εγκλωβισμό του μηχανήματος στο κέντρο της οδού.

Η ασφαλτόστρωση της οδού αναστέλλεται, προσωρινά, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι από την ΕΥΑΘ Α.Ε για πιθανή βλάβη στο δίκτυο της και οι απαραίτητες εργασίες επέμβασης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δυναμική είσοδος του Ομίλου MITSIS στη Χαλκιδική

Μητσοτάκης: «Ελλάδα και Κύπρος πυλώνες σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο»