Να κλέψει το παντελόνι ανήλικου προσπάθησε το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός, όμως συνελήφθη από την αστυνομία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: "Βραδινές ώρες χθες (07-06-2025), περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας “Ζ” στην περιοχή του Ευόσμου, συνέλαβαν νεαρό ημεδαπό, ο οποίος, με χρήση σωματικής βίας, προσπάθησε να εξαναγκάσει διερχόμενο ανήλικο να του δώσει το παντελόνι που φορούσε".
Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Σύλληψη για παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος
Εξάλλου στο πλαίσιο ελέγχων Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (07-06-2025), συνέλαβαν 62χρονο ημεδαπό, διότι τον κατέλαβαν να απορρίπτει, με φορτηγό όχημα, πλαστικά αντικείμενα (σακούλες, λάστιχο ποτίσματος, μπουκάλια νερό) σε αγροτική περιοχή των Κουφαλίων.
Φωτογραφία αρχείου