Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ένταση σημειώθηκε χθες στο ΑΠΘ

Ένταση σημειώθηκε χθες στο ΑΠΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Ομάδα 20 ατόμων, προσπάθησαν να καταλάβουν το κτίριο της Σχολής Καλών Τεχνών

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων εισέβαλε στο κτίριο όπου στεγάζεται η Σχολή Καλών Τεχνών επί της Εγνατίας Οδού.

Σε συλλήψεις ενδέχεται να μετατραπούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε προσαγωγές υπόπτων ατόμων που φέρεται να συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάληψης του κτιρίου της σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Η υπόθεση

Το κτίριο της Σχολής Καλών Τεχνών που βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας προσπάθησαν να καταλάβουν περίπου στις 9:50, χθες, ομάδα 20 ατόμων, που φέρονται να εντάσσονται στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις φυλακές τύπου Γ'. Μάλιστα την ώρα που προσπάθησαν να καταλάβουν το χώρο βρέθηκαν μπροστά στο φύλακα του κτιρίου, με τον οποίο διαπληκτίστηκαν. Στη συνέχεια αποχώρησαν πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παραμένουν στο χώρο προκειμένου να επιβλέπουν.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγο διάστημα το κτίριο βρισκόταν υπό κατάληψη.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσκληση στον Κάρολο Παπούλια να επισκεφθεί τον δήμο Νεάπολης- Συκεών

Συνελήφθη 35χρονος για τη φωτιά του 2012 στο Άγιο Όρος