Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κουβαλούσε 1.300 λαθραία πακέτα τσιγάρων – Συνελήφθη 49χρονη

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της εμπορίας λαθραίων καπνικών προϊόντων

Σχεδόν 1.300 λαθραία πακέτα τσιγάρων είχε στην κατοχή της μια 49χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης (στην περιοχή της Παναγίας Χαλκέων) στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της εμπορίας λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της εμπορίας λαθραίων καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 49χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (01-07-2025) στο κέντρο της πόλης, η ανωτέρω κατελήφθη να κατέχει 1.298 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ