Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ΙΧ την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης – Πεζόδρομος για 4 ώρες

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ΙΧ την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης – Πεζόδρομος για 4 ώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο – Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία

Σε πεζόδρομο θα μετατραπεί ξανά την προσεχή Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου, η παραλιακή οδός της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης, η Λεωφόρος Νίκης θα γίνει πεζόδρομος για 4 ώρες το βράδυ της Κυριακής.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο θα υπάρξει πιλοτική πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου από τις 19.00 έως τις 23.00, από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου έως την πλατεία του Λευκού Πύργου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και τους λοιπούς δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, προσβλέποντας στην εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, αμφιδρομούνται οι οδοί Πλουτάρχου και Δημοσθένους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χαλκιδική: Κι άλλη επίθεση του άγριου λύκου – «Ήταν πάρα πολύ επιθετικός» (VIDEO)

Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν το Βόλο – Ζημιές σε IX, πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος