Στη σύλληψη μιας γυναίκας 70 ετών εις βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κάθειρξη 8 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ, συνέλαβε και μια 63χρονη ημεδαπή.
«Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (07-11-2025) από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης στην περιοχή των Διαβατών, 70χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών/διακίνηση-αγορά-κατοχή».
Παράλληλα οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες και σε έναν αλλοδαπό άνδρα 44 ετών ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί να οδηγεί ΙΧ υπό την επήρεια αλκοόλ.
- Επίδομα θέρμανσης: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα - Πότε γίνονται οι πληρωμές
- Χειροπέδες σε καθηγητή: Έδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτρια
- Μαθητής Γυμνασίου στο Νοσοκομείο από χρήση ναρκωτικών - Μέσα σε σχολείο
- Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν στα πράσα να πετάει μπάζα - Η πρώτη σύλληψη (ΦΩΤΟ)
