Δωρεάν ζωοτροφές για αδέσποτα ζώα συντροφιάς θα διανείμει το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη σε κατοίκους της περιοχής που φροντίζουν αδέσποτα. Ο δήμος, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους κατοίκους σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να προμηθευτούν τις ζωοτροφές.
Σε σχετική του ανακοίνωση, ο δήμος Ωραιοκάστρου αναφέρει:
Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης ζώων συντροφιάς θα διανείμει το προσεχές διάστημα ζωοτροφές για αδέσποτα ζώα συντροφιάς.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου που σιτίζουν αδέσποτα ζώα συντροφιάς να υποβάλλουν σχετικό αίτημα για την διάθεση ζωοτροφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας (υποχρεωτικά κινητό τηλέφωνο και email), την περιοχή κατοικίας τους, τον αριθμό και το είδος των αδέσποτων ζώων που ταΐζουν.
Στη συνέχεια η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου θα επικοινωνήσει με τους πολίτες σχετικά με τον τρόπο διανομής των ζωοτροφών.
- Θεσσαλονίκη: Πανικός στο Ιπποκράτειο – Ασθενής χτύπησε και έφτυσε γυναίκα γιατρό
- Θεσσαλονίκη: Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο τα 90 χλμ/ώρα – Πού έγινε
- Σάλος με χειρονομία του Τραμπ - Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε έναν εργάτη (VIDEO)
- Έκανε «σφήνες» και περνούσε με κόκκινο – «Περιμένω να με δω στις ειδήσεις» (VIDEO)
