Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο σε νοσοκομείο – Στο αυτόφωρο θα δικαστούν οι 3 συλληφθέντες

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο σε νοσοκομείο – Στο αυτόφωρο θα δικαστούν οι 3 συλληφθέντες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εις βάρους τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελέα – Ποιες είναι οι κατηγορίες

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν να δικαστούν ο νοσηλευτής και οι δύο συνοδοί ασθενούς που συνελήφθησαν για το μεταξύ τους επεισόδιο το οποίο φέρεται να διαδραματίστηκε χθες το πρωί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εις βάρους τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελέα και η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Οι δύο συνοδοί, μία 57χρονη και η 39χρονη κόρη της, διώκονται για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και επιπλέον η πρώτη για εξύβριση και εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εκτός από την αυτεπάγγελτη ποινική διαδικασία που κινήθηκε εις βάρος τους, ο νοσηλευτής (τραυματιοφορέας) προέβη και σε κατάθεση μήνυσης. 

Από την άλλη, ο 66χρονος νοσηλευτής κατηγορείται, κατόπιν μήνυσης που υπεβλήθη εναντίον του, για σωματική βλάβη και εξύβριση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κόμμα Καρυστιανού: Δεν κάνουμε face control, ούτε ελέγχουμε ποινικό μητρώο

«Όχι» Τζαβέλλα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας – Η επιστολή που έστειλε