Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε και λήστεψε γυναίκα στην Ανάληψη – Την έσπρωξε βίαια στο δρόμο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 49χρονος άντρας – Σε ποια περιοχή έγινε το περιστατικό

Στη σύλληψη ενός 49χρονου άντρα ο οποίος χτύπησε και λήστεψε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η αστυνομία έπειτα από σχετικές έρευνες.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 23:00 στην περιοχή της Ανάληψης. Ο άντρας έσπρωξε την 76χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα αυτή να πέσει στο δρόμο και να χτυπήσει. Στη συνέχεια της πήρε την τσάντα η οποία είχε χρηματικό ποσό 125 ευρώ, κάρτες και άλλα έγγραφα. Σημειώνεται ότι η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες της 21-06-2026 στην ευρύτερη περιοχή της Ανάληψης, 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος προσέγγισε ηλικιωμένη και αφού την απώθησε βίαια με αποτέλεσμα την πτώση της στο οδόστρωμα, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και άλλα έγγραφα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τοξικός ο καπνός από τη φωτιά στα Τσαΐρια – Καλύτερη η εικόνα
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχωρούν σε επιχωματώσεις, έτσι ώστε οι μικρές εστίες να μην επεκταθούν και γίνει κάποια αναζωπύρωση
Θεσσαλονίκη: Τοξικός ο καπνός από τη φωτιά στα Τσαΐρια – Καλύτερη η εικόνα
Νεκρός προσωπικός εχθρός του Πούτιν: Έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια – Τι είχε αποκαλύψει
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Γκριγκόρι Νεχορόσεφ, πέθανε σε ηλικία 69 ετών στη Ρίγα της Λετονίας, όπου ζούσε εξόριστος
Νεκρός προσωπικός εχθρός του Πούτιν: Έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια – Τι είχε αποκαλύψει