Συνελήφθη από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ένας 31χρονος υπηκόος Τουρκίας ο οποίος ήταν διωκόμενος με ερυθρά αγγελία των τουρκικών Αρχών. Ο άντρας είχε καταδικαστεί σε ποινή άνω των 12 ετών για ναρκωτικά, κλοπές και σωματική βλάβη, ενώ είχε απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές για ναρκωτικά και οπλοκατοχή.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, 6 Αυγούστου 2026, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 31χρονος υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία αναζητήσεων των τουρκικών Αρχών.
Η ερυθρά αγγελία αφορούσε τα αδικήματα της «πλαστογραφίας επίσημου εγγράφου, την αγορά, αποδοχή, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών ή ψυχοτρόπων ουσιών για προσωπική χρήση, την καλλιέργεια κάνναβης προς τον σκοπό της απόκτησης κάνναβης για προσωπική χρήση, απλή σωματική βλάβη από πρόθεση, απειλή με τη χρήση όπλου, σωματική βλάβη από πρόθεση, κλοπή ιδιοκτησίας ασφαλισμένη με κλειδαριά, σωματική βλάβη από πρόθεση και παραβίαση του απαραβίαστου της κατοικίας», πράξεις για τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή δώδεκα ετών, τριάντα τριών μηνών και τριάντα ημερών.
Ο 31χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης εισόδου στη χώρα, θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρούς μητέρα και γιο στις Σέρρες – Πώς έγινε η σφοδρή μετωπική
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε διακινητή αλλοδαπών – Στοίβαξε 2 ανθρώπους στο πορτ μπαγκάζ
- «Τα πήρε» με θαμώνα η Καλλιμάνη: Του πέταξε τα λουλούδια στο κεφάλι - «Εσένα σ' αρέσει;»
- Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο - Τουλάχιστον 4 οι νεκροί (ΦΩΤΟ + VIDEO)